SUF Temporada 2019-20Equip de Divisió d'Honor Estatal femenina  Lluís Peix, entrenador, Noa Muñoz, Valeria Kudinova, Sílvia Coll Solà i Irina GimenoPDM Temporada 2019-20Equip de 1a Divisió Estatal Masculina  D'esquerra a dreta, Raül Porta, Pau Mellado, Miquel Ramos, Jordi Carceller,Carles Bover i Sergi Molist Diogo PinhoJuvenils Equip 3a Divisió Estatal Arnau Miarons, Biel Gimeno i Edgar VenegasVeterans i components de TDM i PDM Jordi Carceller, Pere Ausió, Jordi Pladevall, Joan Cussó, Lluís Peix i Jordi BorrullEscola Vic TT (1) Entrenadors i espàrrings Miquel Ramos, Noa Muñoz, Sergi Molist, Lluís Peix, Diogo Pinho, Valeria Kudinova, Orsolya Feher, Pere AusióEscola Vic TT (2) Espàrrings i esportistes Gabriela Feher, Charlotte Carey, Gillem Aguilar, Adrià Bau, Genís Baucells, Pere Baucells, Àlex Casassas, Sílvia Coll SolàEscola Vic TT (3) Esportistes Gil Dachs, David Echalecu, Joan Flores, Pol Fresquet, Biel Gimeno, Irina Gimeno, Leo Lizarán, Eloi LoveraEscola Vic TT (4) Esportistes Unai Luque, Mart,Catalán, Arnau Martorell, Gerard Martorell, Arnau Miarons,  Aniol Montoliu, Àlex Moreno,  Pau ParésEscola Vic TT (5)  Esportistes Joaquim Portet, Eloi Puig, Oriol Roca, Biel Rodríguez,  Gil Sánchez, Pol Sánchez, Helena Torrents, Joan TorrentsEscola Vic TT (6) Esportistes Laura Torrents, Dani Tura, Edgar Venegas, Ferran Verdaguer, Marc Verdaguer2a Provincial Genís Baucells, Àlex Casassas, Adrià BauIntercomarcal Biel Rodríguez, Joaquim Portet, Gil DachsEquip Infantil Masculí Infantil 2018-19Equips benjamins 2018-19 BenjaminsEquips Benjamí i aleví 2018-19 Benjamines i alevinesDivisió d'Honor estatal i SUF Noa Muñoz VilaDivisió d'Honor Estatal Sílvia Coll SolàDivisió d'Honor Estatal Irina Gimeno FontPrimera divisió estatal Sergi Molist PalomeraPrimera divisió estatal Jordi Carceller VallsPrimera divisió masculina Carles Bover RabionetPrimera divisió masculina Miquel Ramos Bros

SUF

Temporada 2019-20

Equip de Divisió d'Honor Estatal femenina

Lluís Peix, entrenador, Noa Muñoz, Valeria Kudinova, Sílvia Coll Solà i Irina Gimeno

PDM

Temporada 2019-20

Equip de 1a Divisió Estatal Masculina

D'esquerra a dreta, Raül Porta, Pau Mellado, Miquel Ramos, Jordi Carceller,Carles Bover i Sergi Molist Diogo Pinho

Juvenils Equip 3a Divisió Estatal

Arnau Miarons, Biel Gimeno i Edgar Venegas

Veterans i components de TDM i PDM

Jordi Carceller, Pere Ausió, Jordi Pladevall, Joan Cussó, Lluís Peix i Jordi Borrull

Escola Vic TT (1) Entrenadors i espàrrings

Miquel Ramos, Noa Muñoz, Sergi Molist, Lluís Peix, Diogo Pinho, Valeria Kudinova, Orsolya Feher, Pere Ausió

Escola Vic TT (2) Espàrrings i esportistes

Gabriela Feher, Charlotte Carey, Gillem Aguilar, Adrià Bau, Genís Baucells, Pere Baucells, Àlex Casassas, Sílvia Coll Solà

Escola Vic TT (3) Esportistes

Gil Dachs, David Echalecu, Joan Flores, Pol Fresquet, Biel Gimeno, Irina Gimeno, Leo Lizarán, Eloi Lovera

Escola Vic TT (4) Esportistes

Unai Luque, Mart,Catalán, Arnau Martorell, Gerard Martorell, Arnau Miarons, Aniol Montoliu, Àlex Moreno, Pau Parés

Escola Vic TT (5) Esportistes

Joaquim Portet, Eloi Puig, Oriol Roca, Biel Rodríguez, Gil Sánchez, Pol Sánchez, Helena Torrents, Joan Torrents

Escola Vic TT (6) Esportistes

Laura Torrents, Dani Tura, Edgar Venegas, Ferran Verdaguer, Marc Verdaguer

2a Provincial

Genís Baucells, Àlex Casassas, Adrià Bau

Intercomarcal

Biel Rodríguez, Joaquim Portet, Gil Dachs

Equip Infantil Masculí

Infantil 2018-19

Equips benjamins 2018-19

Benjamins

Equips Benjamí i aleví 2018-19

Benjamines i alevines

Divisió d'Honor estatal i SUF

Noa Muñoz Vila

Divisió d'Honor Estatal

Sílvia Coll Solà

Divisió d'Honor Estatal

Irina Gimeno Font

Primera divisió estatal

Sergi Molist Palomera

Primera divisió estatal

Jordi Carceller Valls

Primera divisió masculina

Carles Bover Rabionet

Primera divisió masculina

Miquel Ramos Bros

Actualitat

10 abr 2020
Rentadora GIRBAU

GIRBAU cedeix una rentadora portàtil a l'Hospital Clínic de Barcelona

L’aparell permet rentar i desinfectar diàriament fins a 720 quilos de roba dels sanitaris

 

14 abr 2020
Sofia Zhang a RAC 1

RAC 1 ENTREVISTA A SOFIA ZHANG (GIRBAU VIC T.T.)

Xavi Puig, director del programa Superesports de RAC 1, entrevista a Sofia Zhang del Girbau Vic TT. Diumenge 12 d’abril de 21 a 22 h. minut 53 a 60. https://www.rac1.cat/a-la-carta/superesports

17 abr 2020
Gabriela Feher en portada

ENTREVISTA A GABRIELA FEHER, JUGADORA DEL GIRBAU VIC T.T., A MAXBET SPORT DE SÈRBIA

La jugadora del Girbau Vic TT, Gabriela Feher, ha estat entrevistada pel periodista Radomir Đurović del diari digital esportiu Maxbet Sport de Sèrbia. Adjuntem link amb el contingut de l’entrevista.

03 abr 2020
Informació TV3

EL GIRBAU VIC TT EN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ I XARXES SOCIALS

Adjuntem link amb el vídeo de TV3. https://www.ccma.cat/esport3/el-girbau-vic-pot-ser-campio-de-la-lliga-femenina-si-es-suspen-la-competicio/noticia/3002003/

La Televisió de Catalunya i l’Esportiu de Catalunya, entre d’altres mitjans de comunicació i diferents xarxes socials, s’han fet ressò del liderat del Girbau Vic TT a la lliga, en el moment en que la RFETM l’ha donat per finalitzada.

 

Noticia de la web de TV3:

El Girbau Vic pot ser campió de la lliga femenina si es suspèn la competició

El conjunt osonenc és líder amb dos punts d'avantatge sobre el Cartagena, però ha disputat dues jornades més que el seu principal perseguidor a la classificació.

Una altra lliga que queda suspesa definitivament és la de tennis taula. Amb la classificació actual, el Girbau Vic seria el campió de la Superdivisió femenina, el Borges seria el subcampió de la masculina i l'Escala mantindria la categoria.

Els primers van ser el rugbi i el voleibol, i ara, el tenis taula. La federació espanyola ha donat totes les competicions per acabades i falta decidir si hi ha campió i ascensos i descensos. A la Superdivisió femenina, el líder és el Girbau Vic, amb dos punts d'avantatge sobre el Cartagena. Però l'equip d'Osona ha disputat dues jornades més que el seu perseguidor, com ha explicat el seu president, Enric Roca.

A la Superdivisió masculina, l'Asisa Borges Vall ocupa la segona plaça, a cinc punts del Priego andalús, i sembla que en el millor dels casos s'haurà de conformar amb el subcampionat. I l'Escala, una temporada més, es mantindrà a la màxima categoria del tenis taula.

 

Noticia l’Esportiu de Catalunya

La federació espanyola dona les lligues per finalitzades

 Abans de final de mes decidirà les classificacions finals i la composició de cada categoria de la propera temporada.

La federació espanyola ha decidit donar les lligues estatals per finalitzades després de la reunió de la comissió delegada que ha aprovat per unanimitat les propostes de la junta directiva. L’ampliació de l’estat d’alarma sanitari i el confinament fins el 12 d’abril i la possible nova ampliació els ha fet decidir. Les lligues de la superdivisió masculina i femenina, la primera divisió masculina i femenina, i la segona divisió masculina es donen per finalitzades amb data del 13 de març. La federació ha establert la data de final d’aquest mes, el 30 d’abril, com la màxima per comunicar les classificacions finals de les lligues i la composició de les mateixes per la propera temporada.

En la màxima categoria femenina el Girbau Vic ocupa actualment la primera posició (11 victòries i 2 derrotes), però ha jugat dos partits més que l’UCAM Cartagena (10-1). El Reus Ganxets Miró està fora de la zona de descens. En la màxima categoria masculina el Asisa Borges Valles és segon a cinc punts del líder, el Cajasur Priego, i tots dos han jugat els mateixos partits. El CER l’Escala està fora de la zona de descens.

La federació estatal també ha fet saber que abans del 15 d’abril dirà si es disputen o se suspenen els campionats d’Espanya de les categories de base, de veterans i de persones amb discapacitat que s’havien de disputar del 18 al 28 de juny a Benimàmet, València.


 

16 abr 2020
Sofia Zhang Top 5 mundial

SOFIA ZHANG (GIRBAU VIC TT), CINQUENA DEL RÀNQUING MUNDIAL

La jove jugadora gironina del Girbau Vic TT, Sofia Zhang, s’ha col·locat en el cinquè lloc del rànquing mundial sub21 de Tennis de Taula, després que la Federació internacional hagi publicat la seva darrera actualització d’aquest rànquing.

https://www.fctt.cat/comunicacio/noticies/galia-dvorak-i-sofia-xuan-zhang-pugen-posicions-al-ranquing-mundial

 

21 abr 2020
Biel Gimeno i Arnau Miarons

5 ESPORTISTES DE L’ESCOLA DEL GIRBAU VIC TT, PREMIATS EN EL CIRCUIT ZONA TT PROMESES

Una vegada la Federació Catalana, ha donat per acabades les diferents competicions de la temporada degut a la pandèmia, cinc esportistes de l’Escola del Girbau Vic TT han estat premiats en el Circuit Zona TT Promeses de Tennis de Taula.

En la classificació absoluta, Biel Gimeno i Arnau Miarons, ambdós juvenils, han estat 1r i 3r, classificats, respectivament. Raquel Larrubia i Irina Gimeno han estat les millors jugadores infantil i benjamí i Àlex Moreno, el primer classificat aleví. En aquest circuit hi han participat més de 500 jugadors de la Territorial Barcelonesa (RTB).

Adjuntem link amb la classificació final absoluta i un altre link amb els premiats de les diferents categories.

http://www.rtbtt.com/C_promeses_1920/RANQUING_6ACONVO_1920.pdf

Premis Circuit Zona TT Promeses temp. 19/20  -  http://www.rtbtt.com/Premis_circuit_zonatt_promeses_1920.pdf

Esportistes de l’Escola del Girbau Vic TT, premiats en el Circuït Zona TT Promeses

JUVENIL mixt: 1r Biel Gimeno, 3r Arnau Miarons

INFANTIL mixt: 3a Raquel Larrubia

MILLOR JUGADORA INFANTIL: Raquel Larrubia

ALEVÍ mixt; 1r Àlex Moreno

BENJAMÍ mixt: 1r Irina Gimeno

MILLOR JUGADORA BENJAMÍ: Irina Gimeno


Durant aquests dies, les Federacions Espanyola i Catalana de Tennis de Taula estant realitzant diferents reunions per decidir ascensos i descensos i una reestructuració de les lligues de cara la propera temporada 2020-21.

https://www.fctt.cat/images/documents/t1920/circulars/C1920_13_COMUNICACIO__FCTT.pdf

 

04 mai 2020
GIRBAU VIC TT

EL GIRBAU VIC TT, 1r CLASSIFICAT DE LA LLIGA IBERDROLA EN EL MOMENT DE LA SUSPENSIÓ, PERÒ EL SEGON, HA ESTAT PROCLAMAT CAMPIÓ

Un canvi de normativa de darrera hora, que probablement no s’ha produït en cap altre esport, ha propiciat aquesta decisió

L’UCAM Cartagena ha estat proclamat campió de la lliga Iberdrola de Tennis de Taula, malgrat que en el moment de la suspensió de la lliga, el Girbau Vic TT era el primer classificat, amb 2 punts de diferència sobre el conjunt murcià.

La RFETM ha realitzat el canvi de criteri, primant el coeficient entre partits guanyats i partits generals, sobre el criteri inicial que contemplava en primer lloc, que el primer classificat seria l’equip amb més punts.

Canviar una normativa a darrera hora, tot i les circumstàncies especials, una vegada existeix un reglament aprovat que regula les lligues i inclús el criteri de classificació final, en cas que no puguin disputar-se totes les jornades, pot donar peu a suspicàcies i caldrà esbrinar si jurídicament és legal.

Tant si s’aplica la normativa inicial i vigent com la nova, resulta difícil o gairebé impossible no perjudicar a cap equip. Potser si s’aplica la inicial, s’actua de forma molt més objectiva.

04 mai 2020
Girbau Vic TT PDM

ASCENS DELS EQUIPS MASCULINS ESTATALS DEL GIRBAU VIC TT

El de 1a divisió puja a Divisió d’Honor i el de 3a puja a 2a

 

El balanç global de la temporada 2019-20 dels equips del Girbau Vic TT ha estat molt positiu. L’equip de superdivisió femenina ha optat al títol fins el canvi de normativa decidit per la RFETM, el segon equip femení, format principalment per jugadores de la pedrera, ha acabat cinquè de la classificació i els dos equips masculins han aconseguit l’ascens. El de 1a divisió ha pujat a la divisió d’honor estatal i el de 3a divisió, a manca de confirmació oficial, ha pujat a la 2a divisió.

La junta directiva del club ja està estudiant la viabilitat econòmica de poder jugar a la segona màxima categoria del tennis taula estatal masculí.

04 mai 2020
El 9 Nou

ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ DEL PAÍS, DONEN SUPORT AL GIRBAU VIC TT

Adjuntem els links d’algunes de les informacions aparegudes ens els mitjans de comunicació del país.
https://www.ccma.cat/esport3/proclamen-campio-lucam-cartagena-enlloc-del-girbau-vic-que-era-lider/noticia/3008723/
La situació creada arrel de la decisió de la RFETM de no proclamar campió al 1r classificat en finalitzar la lliga Iberdrola, ha posicionat a la pràctica totalitat dels mitjants de comunicació de Catalunya en el sentit de rebutjar el canvi de normativa de darrera hora i donar suport al Girbau Vic TT.

Malgrat tot, el club vigatà felicita el Cartagena i afegeix que el més important ara són els esforços de ciutadans, empreses i institucions per salvar vides i aconseguir que, de mica en mica, es vagi tornant a la normalitat.
 

INFORMACIONS DECISIÓ RFETM SOBRE EL TÍTOL DE LA LLIGA IBERDROLA 2019-20

https://www.ccma.cat/esport3/proclamen-campio-lucam-cartagena-enlloc-del-girbau-vic-que-era-lider/noticia/3008723/

https://el9nou.cat/osona-ripolles/esports/el-girbau-vic-tt-sense-titol-de-lliga/

https://fosbury.cat/fosbudiary/tennis-de-taula/escandol-contra-el-vic-el-lider-es-queda-sense-titol/

https://www.lesportiudecatalunya.cat/mes-esport/article/1783169-indignacio-al-girbau-vic.html

https://www.elnacional.cat/ca/esports/coronavirus-girbau-vic-tennis-taula-cartagena_498660_102.html

https://www.mundodeportivo.com/otros-deportes/20200430/48854718996/el-ucam-cartagena-proclamado-campeon-de-la-liga-iberdrola.html


La majoria de mitjans de comunicació de fora de Catalunya, han publicat la informació donada per la RFETM: https://www.rfetm.es/noticia/7256-vigesimo-titulo-del-ucam-cartagena-tm-en-la-liga-iberdrola

Crònica anterior al canvi de normativa:

https://www.laverdad.es/deportes/tenis/ucam-cartagena-titulo-20200404002810-ntvo.html

 

07 mai 2020
Daniel Berzosa i Sílvia Coll

SÍLVIA COLL (GIRBAU VIC TT), PARTICIPARÀ EN LA ETTU WEB-CAMP PROJECT

La jove jugadora del Girbau Vic TT, Sílvia Coll Solà, ha estat seleccionada per participar en la Web-Camp Project en la que hi prendran part joves esportistes de diferents països d’Europa. De l’estat espanyol han sigut seleccionats, Sílvia Coll en femení i el jugador de la Universidad de Burgos TFP, Daniel Berzosa en masculí.

Es faran dos blocs entre els dies, 11 i 16 i 18 i 23 de maig, en sessions diàries dirigides per entrenadors europeus de 1r nivell. Es faran sessions de preparació física que inclouran, escalfament, treball de peus, ombres, flexibilitat, etc....

Cada esportista estarà supervisat per un entrenador que s’afegiran a les sessions, al mateix temps. Dani Torres del CAR de Sant Cugat serà l’entrenador encarregat de supervisar Sílvia Coll.

https://www.ettu.org/en/n/news/2020/may/ettu-web-camp-project/

15 mai 2020
Irina Gimeno i Sílvia Coll amb els seus entrenadors, Noa Muñoz i Lluís Peix

IRINA GIMENO I SÍLVIA COLL, DEL GIRBAU VIC TT, PRIMERES DEL RÀNQUING ESTATAL i CATALÀ

Un cop les Federacions Espanyola i Catalana de Tennis de Taula han suspès definitivament els Campionats de Catalunya i d’Espanya de joves i la resta de proves puntuables pel rànquing, les jugadores del Girbau Vic TT, Irina Gimeno Font i Sílvia Coll Solà, han estat les primeres classificades del rànquing estatal benjamí i del rànquing català infantil, respectivament. Ambdues han assolit una avantatge molt significativa respecte les segones classificades.

Irina Gimeno també ha assolit el primer i el segon lloc, respectivament, del rànquing català benjamí i aleví. Dos vigatans que també entrenen a l’Escola del Vic TT, però que aquesta

temporada han jugat en altres equips, Àlex Moreno (UE Sant Cugat) i Raquel Larrubia (La Garriga), han assolit el segon i tercer lloc del rànquing català aleví i infantil, respectivament. Raquel Larrubia i Sílvia Coll han estat 5a i 6a del rànquing estatal infantil.

 

Adjuntem fotografia d’Irina Gimeno i Sílvia Coll, amb els seus entrenadors, Noa Muñoz i Lluís Peix, respectivament.

http://www.rfetm.es/documents/rankings/RK2019jovenesestatal.pdf

http://www.fctt.org/ftp/RK1920/R5/RK1920_INF_R5.pdf

http://www.fctt.org/ftp/RK1920/R5/RK1920_BEF_R5.pdf

http://www.fctt.org/ftp/RK1920/R5/RK1920_ALF_R5.pdf

 

21 mai 2020
Gabriela Feher

ENTREVISTA A GABRIELA FEHER (GIRBAU VIC TT)

Link amb entrevista del periodista Joan Barberà a Gabriela Feher. https://www.instagram.com/tv/CASSyM0olmv/?igshid=

En una emotiva entrevista, la jugadora d’origen serbi del Girbau Vic TT, Gabriela Feher, repassa la seva trajectòria. En la nova temporada 2020-21, Gabi complirà 14 anys a Catalunya.

Gabriela Feher té paraules d’agraïment amb els que han estat els seus clubs en aquest període. Del 2007 al 2010 va jugar en el CD Cassanenc, del 2010 al 2019 en el CTT Calella i des de setembre del 2019 forma part del Vic TT.

Feher, recorda els seus inicis a Cassà de la Selva, amb Josep Granados i la seva família i les seves primeres companyes d’equip i les inoblidables vivències amb les famílies Puig i Mallorquí del Calella, entre d’altres, sense descuidar-se d’una important llista de jugadores i jugadors com Anna Badosa, Sofia-Xuan Zhang, Jèssica Hernández, Svetlana Bakhtina, per citar-ne algunes, sense oblidar-se dels seus ex-entrenadors i de la seva família a Sèrbia amb menció especial a la mare i els dos germans.

Amb les preguntes de Joan Barberà, reviu el títol de la Copa de la Reina aconseguit a Almeria, opina de la decisió de la RFETM en el desenllaç de l’actual lliga de superdivisió i a una pregunta de Joaquim Badia, exjugador de tennis taula i actualment a Stern Motor, aprofita per agrair el suport d’aquesta empresa al Vic TT i no s’oblida de fer referència a la il·lusió de conquerir una lliga estatal amb el seu nou equip, el més aviat possible.

Vic Tennis Taula
Pavelló Municipal d'Esports de Vic "Castell d'en Planes"
Ctra. de Gurb, nº 1 08500 VIC (Barcelona)
Avís legal