SUF Temporada 2019-20Equip de Divisió d'Honor Estatal femenina  Lluís Peix, entrenador, Noa Muñoz, Valeria Kudinova, Sílvia Coll Solà i Irina GimenoPDM Temporada 2019-20Equip de 1a Divisió Estatal Masculina  D'esquerra a dreta, Raül Porta, Pau Mellado, Miquel Ramos, Jordi Carceller,Carles Bover i Sergi Molist Diogo PinhoJuvenils Equip 3a Divisió Estatal Arnau Miarons, Biel Gimeno i Edgar VenegasVeterans i components de TDM i PDM Jordi Carceller, Pere Ausió, Jordi Pladevall, Joan Cussó, Lluís Peix i Jordi BorrullEscola Vic TT (1) Entrenadors i espàrrings Miquel Ramos, Noa Muñoz, Sergi Molist, Lluís Peix, Diogo Pinho, Valeria Kudinova, Orsolya Feher, Pere AusióEscola Vic TT (2) Espàrrings i esportistes Gabriela Feher, Charlotte Carey, Gillem Aguilar, Adrià Bau, Genís Baucells, Pere Baucells, Àlex Casassas, Sílvia Coll SolàEscola Vic TT (3) Esportistes Gil Dachs, David Echalecu, Joan Flores, Pol Fresquet, Biel Gimeno, Irina Gimeno, Leo Lizarán, Eloi LoveraEscola Vic TT (4) Esportistes Unai Luque, Mart,Catalán, Arnau Martorell, Gerard Martorell, Arnau Miarons,  Aniol Montoliu, Àlex Moreno,  Pau ParésEscola Vic TT (5)  Esportistes Joaquim Portet, Eloi Puig, Oriol Roca, Biel Rodríguez,  Gil Sánchez, Pol Sánchez, Helena Torrents, Joan TorrentsEscola Vic TT (6) Esportistes Laura Torrents, Dani Tura, Edgar Venegas, Ferran Verdaguer, Marc Verdaguer2a Provincial Genís Baucells, Àlex Casassas, Adrià BauIntercomarcal Biel Rodríguez, Joaquim Portet, Gil DachsEquip Infantil Masculí Infantil 2018-19Equips benjamins 2018-19 BenjaminsEquips Benjamí i aleví 2018-19 Benjamines i alevinesDivisió d'Honor estatal i SUF Noa Muñoz VilaDivisió d'Honor Estatal Sílvia Coll SolàDivisió d'Honor Estatal Irina Gimeno FontPrimera divisió estatal Sergi Molist PalomeraPrimera divisió estatal Jordi Carceller VallsPrimera divisió masculina Carles Bover RabionetPrimera divisió masculina Miquel Ramos Bros

SUF

Temporada 2019-20

Equip de Divisió d'Honor Estatal femenina

Lluís Peix, entrenador, Noa Muñoz, Valeria Kudinova, Sílvia Coll Solà i Irina Gimeno

PDM

Temporada 2019-20

Equip de 1a Divisió Estatal Masculina

D'esquerra a dreta, Raül Porta, Pau Mellado, Miquel Ramos, Jordi Carceller,Carles Bover i Sergi Molist Diogo Pinho

Juvenils Equip 3a Divisió Estatal

Arnau Miarons, Biel Gimeno i Edgar Venegas

Veterans i components de TDM i PDM

Jordi Carceller, Pere Ausió, Jordi Pladevall, Joan Cussó, Lluís Peix i Jordi Borrull

Escola Vic TT (1) Entrenadors i espàrrings

Miquel Ramos, Noa Muñoz, Sergi Molist, Lluís Peix, Diogo Pinho, Valeria Kudinova, Orsolya Feher, Pere Ausió

Escola Vic TT (2) Espàrrings i esportistes

Gabriela Feher, Charlotte Carey, Gillem Aguilar, Adrià Bau, Genís Baucells, Pere Baucells, Àlex Casassas, Sílvia Coll Solà

Escola Vic TT (3) Esportistes

Gil Dachs, David Echalecu, Joan Flores, Pol Fresquet, Biel Gimeno, Irina Gimeno, Leo Lizarán, Eloi Lovera

Escola Vic TT (4) Esportistes

Unai Luque, Mart,Catalán, Arnau Martorell, Gerard Martorell, Arnau Miarons, Aniol Montoliu, Àlex Moreno, Pau Parés

Escola Vic TT (5) Esportistes

Joaquim Portet, Eloi Puig, Oriol Roca, Biel Rodríguez, Gil Sánchez, Pol Sánchez, Helena Torrents, Joan Torrents

Escola Vic TT (6) Esportistes

Laura Torrents, Dani Tura, Edgar Venegas, Ferran Verdaguer, Marc Verdaguer

2a Provincial

Genís Baucells, Àlex Casassas, Adrià Bau

Intercomarcal

Biel Rodríguez, Joaquim Portet, Gil Dachs

Equip Infantil Masculí

Infantil 2018-19

Equips benjamins 2018-19

Benjamins

Equips Benjamí i aleví 2018-19

Benjamines i alevines

Divisió d'Honor estatal i SUF

Noa Muñoz Vila

Divisió d'Honor Estatal

Sílvia Coll Solà

Divisió d'Honor Estatal

Irina Gimeno Font

Primera divisió estatal

Sergi Molist Palomera

Primera divisió estatal

Jordi Carceller Valls

Primera divisió masculina

Carles Bover Rabionet

Primera divisió masculina

Miquel Ramos Bros

Actualitat

14 mar 2020
Sofia Zhang. Foto Antonio Álvarez

SOFIA ZHANG (Girbau Vic TT),  SUBCAMPIONA DE L’OPEN D’OMAN

La jugadora del Girbau Vic TT, Sofia Zhang, s'ha proclamat subcampiona de l’Open d’Oman sub21 de Tennis de Taula. A la semifinal s'ha imposat per 3-1 a Tatiana Kukulkova  (Slovakia). A la final ha perdut amb la número 1 del rànking mundial sub21, la japonesa Maki Shiomi, per 3-1. Amb aquest subcampionat es consolidarà entre les top 10 del rànking mundial sub21.
 


 

12 mar 2020
Imatge. Font: diari ARA

S'han SUSPÈS els entrenaments del Vic T.T. i Totes les competicions (Territorials,catalanes i estatals) per prevenir el contagi del coronavirus.

Un cop rebudes les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Vic, RFETM, FCTT, RTB  comuniquem que s'han SUSPÈS  els entrenaments del Vic T.T. i Totes les competicions (Territorials, Circuit Promeses, catalanes i estatals) des d’avui dijous 12 de març i per un mínim de 15 dies (prorrogables en funció de les recomanacions de les autoritats competents).
 http://www.esportsvic.cat/
https://www.ara.cat/societat/Que-se-sap-coronavirus-contagi_0_2408759118.html?_ga=2.157537662.559322215.1584194313-1422965778.1584194313

 

17 mar 2020
Gabriela Feher a casa seva

EL GIRBAU VIC TT, ES PREPARA DES DE CASA, PENDENT DEL QUE PASSARÀ AMB EL SEU LIDERAT PROVISIONAL A LA LLIGA

El cos tècnic i els esportistes del Girbau Vic TT, es troben en els seus respectius domicilis on segueixen un pla de preparació física pendents de l’evolució de la situació actual. El primer equip femení ocupa el primer lloc provisional de la lliga Iberdrola de la superdivisió amb la incògnita del que passarà finalment amb aquesta competició i el seu lideratge.

La darrera jugadora en incorporar-se al seu domicili particular a Girona, ha estat Sofia Zhang que ha pogut tornar sense problemes d’Oman, on va aconseguir un excel·lent subcampionat en sub21, que la consolida entre les 10 primeres del rànquing mundial sub21.

El grup de tecnificació de l’Escola del Girbau Vic TT i la resta d’equips estatals també estant seguint plans de preparació física des del seus respectius domicilis i l’equip tècnic ha preparat un seguit d’activitats pels seus jugadors i jugadores i un assessorament i seguiment diaris.

 

18 mar 2020
Sílvia Coll amb Alberto Seoane

SÍLVIA COLL SOLÀ, EN IMATGES DE TELEDEPORTE, AMB ALBERTO SEOANE AL CAR DE SANT CUGAT

 https://www.rtve.es/m/alacarta/videos/tdp-club/tdp-club-paralimpicos-12-03-20/5537433/
En l’entrevista al campió paralímpic, Alberto Seoane, per Teledeporte, apareixen imatges de l’entrenament de Sílvia amb Alberto Seoane, al CAR de Sant Cugat del Vallès.

Sílvia Coll Solà, interna al CAR de Sant Cugat, es troba també en el seu domicili de Calldetenes. Sílvia Coll que aquesta temporada ja ha jugat a la DHF i a la lliga Iberdrola de la superdivisió estatal i un partit a la Champions, apareix fent bicicleta al seu domicili a Calldetenes. El CAR era l'únic recinte esportiu que seguia operatiu al país i que també va tancar les portes per un cas de coronavirus.

https://twitter.com/i/status/1242782725389639680

 

18 mar 2020
Germans Torrents Miarons

ELS JUGADORS i JUGADORES DE L'ESCOLA DEL VIC TT, ES PREPAREN DES DE CASA

Els tècnics de l'Escola del Girbau Vic TT, estant preparant activitats per tal que els seus esportistes es puguin treballar des de casa.
Adjuntem fotografia dels germans Torrents Miarons a la taula de joc imporvisada a casa seva.

23 mar 2020
Esportistes Girbau Vic TT amb la campanya QuedatAcasa. Muntatge Gabriela Feher

MÉS ADHESIONS A LA CAMPANYA QUEDATACASA. EL9 NOU AMB ESPORTISTES OSONENCS DURANT EL CONFINAMENT PEL CORONAVIRUS.

Publiquem un segon recull de fotografies d'esportistes del Vic TT i un enllaç amb el El 9 Nou.cat amb informació de la preparació que segueix Sílvia Coll Solà i altres destacats esportistes osonencs des de casa seva.

17 mar 2020
Representació esportistes del Girbau Vic TT (1). Muntatge Gabriela Feher

ELS ESPORTISTES DEL GIRBAU VIC TT ES PRENEN SERIOSAMENT LES MESURES DE PREVENCIÓ CONTRA EL CORONAVIRUS

Adjuntem una fotografia d’una representació d’esportistes dels equips del Girbau Vic TT.  El Vic Tennis Taula i el conjunt d'esportistes, tècnics, directius, pares dels joves de l'escola i persones que formen part de l'entitat, s’han sumat a les campanyes de confinament per evitar la propagació del COVID-19

02 abr 2020
GIRBAU VIC TT

LA FEDERACIÓ ESPANYOLA DE TENNIS TAULA, DÓNA PER FINALITZADES LES LLIGUES. El Girbau Vic TT líder de la superdivisió estatal femenina

La Federació Espanyola de Tennis de Taula ha publicat una nota informativa en la que davant la situació generada per l’ampliació de l’estat d’alarma fins el 12 d’abril i la possible ampliació per la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, s’indica que la Comissió Delegada de la RFETM, ha acordat donar per finalitzades les lligues estatals amb data del 13 de març del 2020 i establir el 30 d’abril com a data màxima de comunicació, per part de la RFETM, de les classificacions finals de les lligues i la composició de les mateixes per la propera temporada 2020-21.

El Girbau Vic Tennis Taula, és el primer classificat de la superdivisió estatal femenina, Lliga Iberdrola, amb dos punts de diferència sobre l’UCAM Cartagena.

El Cartagena ha jugat 2 partits menys i a l’anada va perdre a casa seva contra el Girbau Vic per 2-4. En el cas que la lliga, no s’hagués donat per finalitzada, el partit de tornada podria haver estat clau i s’havia de disputar al local del Girbau Vic TT.

 

 

27 mar 2020
Sofia Zhang, a la portada de l'Esportiu de Catalunya

SOFIA-XUAN ZHANG (Girbau Vic TT), PROTAGONISTA DE LA PORTADA D'AVUI, DE L'ESPORTIU DE CATALUNYA

La jugadora gironina del primer equip femení del GIRBAU VIC TT, Sofia-Xuan Zhang, és la protagonista de la portada de l'Esportiu de Catalunya d'avui divendres, 27 de març.
 

SOFIA-XUAN ZHANG 

JUGADORA DE TENNIS DE TAULA DEL GIRBAU VIC I DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA

Entrevista d'Albert Camps (L'Esportiu de Catalunya)

En l’inici de la crisi els seus pares eren a la Xina i només preguntava com estaven, i ara són els parents xinesos els preocupats per ells.

Temporada intensa

Sofia-Xuan Zhang ha jugat molts partits aquesta temporada amb el seu club, el Girbau Vic, en la lliga de la superdivisió, i també en el debut a la lliga europea. Ho ha combinat amb els seus compromisos internacionals amb la selecció espanyola i la lluita per intentar classificar-se per als Jocs de Tòquio.

 

02 abr 2020

LA FEDERACIÓ ESPANYOLA DE TENNIS TAULA, DÓNA PER FINALITZADES LES LLIGUES. El Girbau Vic TT líder de la superdivisió estatal femenina

La Federació Espanyola de Tennis de Taula ha publicat una nota informativa en la que davant la situació generada per l’ampliació de l’estat d’alarma fins el 12 d’abril i la possible ampliació per la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, s’indica que la Comissió Delegada de la RFETM, ha acordat donar per finalitzades les lligues estatals amb data del 13 de març del 2020 i establir el 30 d’abril com a data màxima de comunicació, per part de la RFETM, de les classificacions finals de les lligues i la composició de les mateixes per la propera temporada 2020-21.

El Girbau Vic Tennis Taula, és el primer classificat de la superdivisió estatal femenina, Lliga Iberdrola, amb dos punts de diferència sobre l’UCAM Cartagena.

El Cartagena ha jugat 2 partits menys i a l’anada va perdre a casa seva contra el Girbau Vic per 2-4. En el cas que la lliga, no s’hagués donat per finalitzada, el partit de tornada podria haver estat clau i s’havia de disputar al local del Girbau Vic TT.

LIGA IBERDROLA SUPERDIVISIÓN FEMENINA - Temporada 2019/2020

 

EQUIPO

EJ

EG

EP

PF

PC

PTOS.

1

GIRBAU VIC T.T.

13

11

2

45

25

22

2

UCAM CARTAGENA TM

11

10

1

42

9

20

3

IRUN LEKA ENEA

12

9

3

43

15

18

4

ASSSA ALICANTE TM

12

6

6

33

32

12

5

TECNIGEN LINARES

13

6

7

33

36

12

6

HOTEL-MUSEO PATRIA CHICA PRIEGO TM

13

6

7

30

39

12

7

COVICSA-CTT SANTA EULARIA

12

4

8

27

40

8

8

REUS GANXETS MIRÓ

13

4

9

28

43

8

9

HISPALIS TM

14

4

10

29

49

8

10

C.D.T.M. RIVAS

13

3

10

25

47

6

 

07 abr 2020
Activitats d'Educació física

ACTIVITATS DES DE CASA PELS ESPORTISTES DE L'ESCOLA DEL GIRBAU VIC TT

Els entrenadors de l'Escola del Girbau Vic TT, des de que va començar el confinament han estat preparant exercicis físics i activitats de Tennis de Taula pels seus jugadors i jugadores. 

10 abr 2020
Matilda Ekholm

MATILDA EKHOLM, EXJUGADORA DEL FOTOPRIX VIC TT, S’HA RETIRAT COM ESPORTISTA PROFESSIONAL

Matilda Ekhlom, una de les millors jugadores del continent, s’ha retirat de la pràctica professional del Tennis de Taula. Va jugar amb el Fotoprix Vic des del juny de 2008 al juny de 2014. Es va incorporar al club vigatà essent la 96 del rànking mundial i es va acomiadar en el número 40.

La seva darrera competició amb el Fotoprix Vic va ser la Copa de la Reina de 2014 que el Fotoprix Vic, entrenat per Miquel Duran, va guanyar per cinquena vegada, quedant-se d’aquesta manera el Trofeu en propietat. MATILDA EKHOLM va jugar aquesta final al costat de la jugadora de la pedrera Nadina Riera i de Wang Zhipei.

 

Vic Tennis Taula
Pavelló Municipal d'Esports de Vic "Castell d'en Planes"
Ctra. de Gurb, nº 1 08500 VIC (Barcelona)
Avís legal