SUF Temporada 2019-20Equip de Divisió d'Honor Estatal femenina  Lluís Peix, entrenador, Noa Muñoz, Valeria Kudinova, Sílvia Coll Solà i Irina GimenoPDM Temporada 2019-20Equip de 1a Divisió Estatal Masculina  D'esquerra a dreta, Raül Porta, Pau Mellado, Miquel Ramos, Jordi Carceller,Carles Bover i Sergi Molist Diogo PinhoJuvenils Equip 3a Divisió Estatal Arnau Miarons, Biel Gimeno i Edgar VenegasVeterans i components de TDM i PDM Jordi Carceller, Pere Ausió, Jordi Pladevall, Joan Cussó, Lluís Peix i Jordi BorrullEscola Vic TT (1) Entrenadors i espàrrings Miquel Ramos, Noa Muñoz, Sergi Molist, Lluís Peix, Diogo Pinho, Valeria Kudinova, Orsolya Feher, Pere AusióEscola Vic TT (2) Espàrrings i esportistes Gabriela Feher, Charlotte Carey, Gillem Aguilar, Adrià Bau, Genís Baucells, Pere Baucells, Àlex Casassas, Sílvia Coll SolàEscola Vic TT (3) Esportistes Gil Dachs, David Echalecu, Joan Flores, Pol Fresquet, Biel Gimeno, Irina Gimeno, Leo Lizarán, Eloi LoveraEscola Vic TT (4) Esportistes Unai Luque, Mart,Catalán, Arnau Martorell, Gerard Martorell, Arnau Miarons,  Aniol Montoliu, Àlex Moreno,  Pau ParésEscola Vic TT (5)  Esportistes Joaquim Portet, Eloi Puig, Oriol Roca, Biel Rodríguez,  Gil Sánchez, Pol Sánchez, Helena Torrents, Joan TorrentsEscola Vic TT (6) Esportistes Laura Torrents, Dani Tura, Edgar Venegas, Ferran Verdaguer, Marc Verdaguer2a Provincial Genís Baucells, Àlex Casassas, Adrià BauIntercomarcal Biel Rodríguez, Joaquim Portet, Gil DachsEquip Infantil Masculí Infantil 2018-19Equips benjamins 2018-19 BenjaminsEquips Benjamí i aleví 2018-19 Benjamines i alevinesDivisió d'Honor estatal i SUF Noa Muñoz VilaDivisió d'Honor Estatal Sílvia Coll SolàDivisió d'Honor Estatal Irina Gimeno FontPrimera divisió estatal Sergi Molist PalomeraPrimera divisió estatal Jordi Carceller VallsPrimera divisió masculina Carles Bover RabionetPrimera divisió masculina Miquel Ramos Bros

SUF

Temporada 2019-20

Equip de Divisió d'Honor Estatal femenina

Lluís Peix, entrenador, Noa Muñoz, Valeria Kudinova, Sílvia Coll Solà i Irina Gimeno

PDM

Temporada 2019-20

Equip de 1a Divisió Estatal Masculina

D'esquerra a dreta, Raül Porta, Pau Mellado, Miquel Ramos, Jordi Carceller,Carles Bover i Sergi Molist Diogo Pinho

Juvenils Equip 3a Divisió Estatal

Arnau Miarons, Biel Gimeno i Edgar Venegas

Veterans i components de TDM i PDM

Jordi Carceller, Pere Ausió, Jordi Pladevall, Joan Cussó, Lluís Peix i Jordi Borrull

Escola Vic TT (1) Entrenadors i espàrrings

Miquel Ramos, Noa Muñoz, Sergi Molist, Lluís Peix, Diogo Pinho, Valeria Kudinova, Orsolya Feher, Pere Ausió

Escola Vic TT (2) Espàrrings i esportistes

Gabriela Feher, Charlotte Carey, Gillem Aguilar, Adrià Bau, Genís Baucells, Pere Baucells, Àlex Casassas, Sílvia Coll Solà

Escola Vic TT (3) Esportistes

Gil Dachs, David Echalecu, Joan Flores, Pol Fresquet, Biel Gimeno, Irina Gimeno, Leo Lizarán, Eloi Lovera

Escola Vic TT (4) Esportistes

Unai Luque, Mart,Catalán, Arnau Martorell, Gerard Martorell, Arnau Miarons, Aniol Montoliu, Àlex Moreno, Pau Parés

Escola Vic TT (5) Esportistes

Joaquim Portet, Eloi Puig, Oriol Roca, Biel Rodríguez, Gil Sánchez, Pol Sánchez, Helena Torrents, Joan Torrents

Escola Vic TT (6) Esportistes

Laura Torrents, Dani Tura, Edgar Venegas, Ferran Verdaguer, Marc Verdaguer

2a Provincial

Genís Baucells, Àlex Casassas, Adrià Bau

Intercomarcal

Biel Rodríguez, Joaquim Portet, Gil Dachs

Equip Infantil Masculí

Infantil 2018-19

Equips benjamins 2018-19

Benjamins

Equips Benjamí i aleví 2018-19

Benjamines i alevines

Divisió d'Honor estatal i SUF

Noa Muñoz Vila

Divisió d'Honor Estatal

Sílvia Coll Solà

Divisió d'Honor Estatal

Irina Gimeno Font

Primera divisió estatal

Sergi Molist Palomera

Primera divisió estatal

Jordi Carceller Valls

Primera divisió masculina

Carles Bover Rabionet

Primera divisió masculina

Miquel Ramos Bros

Actualitat

17 oct 2020
Sofia Zhang i Charlotte Carey a Madrid

CHARLOTTE CAREY, DEL GIRBAU VIC TT, SUBCAMPIONA DEL I SPAIN MASTERS. SOFIA ZHANG, SEMIFINALISTA

Charlotte Carey, va perdre per 4-3 a la Final, contra Bruna Takahashi del Brasil

En una gran final entre Bruna Takahashi i Charlotte Carey, la brasilera es va imposar per un ajustat, 4-3, a la gal·lesa del Girbau Vic TT, Charlotte Carey. Dues catalanes, la gironina, Sofia Zhang, també del Girbau Vic TT, i la mataronina del Tramuntana Figueres, Gàlia Dvòrak, semifinalistes.

 

25 oct 2020
SÍLVIA COLL SOLA (Concentració estatal sub23 a San Sebastian de ls Reyes)

SÍLVIA COLL (GIRBAU VIC TT), SELECCIONADA PER LA CONCENTRACIÓ ESTATAL SUB 23, A MADRID

La jove jugadora del Girbau Vic TT, Sílvia Coll Solà, essent encara infantil, ha estat seleccionada per participar en la concentració estatal sub23, que es farà des d’aquest dilluns 26 d’octubre al dissabte 31, a San Sebastián de los Reyes a Madrid.

Aquest cap de setmana s’ha realitzat una concentració a Vic amb les jugadores de Superdivisió i Divisió d’Honor estatal del Girbau Vic TT, dirigida per Miquel Ramos. Aquesta temporada el Girbau Vic TT tindrà un tercer equip estatal a la 1a divisió femenina.

 

Adjuntem una fotografia feta aquest diumenge al Local del Vic TT, de les jugadores del 1r i 2n equip estatal femení del Girbau Vic TT. Sílvia Coll en primer pla, a la dreta de la imatge.

18 nov 2020
Entrenament a Vic dels equips de SUF i DHF

ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ AMB EL GIRBAU VIC T.T., EN LA SEVA SEGONA PARTICIPACIÓ A LA CHAMPIONS

Els mitjans de comunicació han volgut estar una vegada més al costat del Girbau Vic TT, coincidint amb la seva segona participació consecutiva, a l’European Champions League Women.

Adjuntem link amb la informació publicada en diferents mitjans, com Fosbury, Televisió de Catalunya, Mundo Deportivo, Catalunya ràdio, Agència EFE, L'Esportiu de Catalunya,  entre d’altres.

https://fosbury.cat/fosbudiary/tennis-de-taula/una-bombolla-per-jugar-la-champions/

https://www.ccma.cat/esport3/limpacte-del-coronovirus-en-lesport/la-champions-femenina-de-tennis-taula-canvia-de-format/minut/6490/226930/

https://www.mundodeportivo.com/mas-deporte/20201117/49523177283/ucam-cartagena-y-girbau-vic-tt-jugaran-la-champions-de-tenis-de-mesa.html

https://twitter.com/catradioesports?lang=ca

https://www.efe.com/efe/espana/practicodeporte/girbau-vic-y-ucam-cartagena-jugaran-la-champions-femenina/50000944-4396304

https://www.lesportiudecatalunya.cat/mes-esport/article/1881393-el-girbau-vic-jugara-la-lliga-de-campions-en-una-bombolla-a-linz.html

EL GIRBAU VIC TT JUGARÀ LA CHAMPIONS EN FORMAT BOMBOLLA, A LINZ (ÀUSTRIA)

El Girbau Vic TT que, per segon any consecutiu ha estat l’únic conjunt català de tota la història, classificat per disputar la màxima competició continental femenina per equips de tennis de taula, ho farà a principis de desembre a Linz (Àustria), en el complex Sportpark Lissfeld.

Degut a la pandèmia, la European Champions League, ha canviat de dates i sistema de joc i finalment hi participaran 10 equips, que jugaran 2 fases de grups, del 3 al 6 de desembre, i semifinals i final el 7 i 8 de desembre.

Es disputarà en format bombolla sanitària, sense públic, restringit a un màxim de 7 persones per equip entre jugadores i tècnics però amb una important cobertura de televisió en directe per a tots els partits que se celebraran.

El sorteig dels grups es farà l’1 de desembre a Linz, en presència dels equips participants. Els 3 primers caps de sèrie, TTC Berlín Eastside, Linz AG Froschberg i TT Saint-Quentinois, que tenen un altíssim potencial amb algunes de les millors jugadores del món en els seus conjunts, són els màxims favorits a la victòria final.

L’UCAM Cartagena també hi serà a més del, Metz TT i CP Lyssois Lille Métropole, ambdós de França, SKST Stavoimpex Hodonin de Txèquia, TTC "CarinthiaWinds" d’Àustria i el GDCS Do Juncal de Portugal.

El Girbau Vic TT desplaçarà a Linz, Sofia Zhang, Gabriela Feher, Charlotte Carey i la jove de la pedrera, Sílvia Coll Solà. L’objectiu del conjunt vigatà és el poder competir al costat de les primeres figures d’aquest esport i intentar, com la temporada passada, d’acabar entre els 8 millors del continent.

Adjuntem 2 fotografies efectuades abans d’un dels darrers entrenaments a Vic, dirigit per un dels tècnics del club, Miquel Ramos. En aquest entrenament hi van participar també, les altres jugadores de la pedrera, Noa Muñoz Vila i Irina Gimeno Font.

Charlotte Carey i Sofia Zhang, que es troben en un bon moment de forma,tornaran a jugar abans, entre el 24 i 26 de novembre, el II Spain Masters a l’Hotel Riu Plaza de Madrid. En la 1a edició Carey, número 1 de Gal·les,va ser subcampiona i Zhang, semifinalista.

 

 

26 nov 2020
Sofia Zhang i Charlotte Carey II Iberdrola Spain Màsters

SOFIA ZHANG (GIRBAU VIC TT), FREGA LA CLASSIFICACIÓ PER LES SEMIFINALS DEL II SPAIN MASTERS

Les jugadores del Girbau Vic TT, Sofia Zhang i Charlotte Carey, no van poder aconseguir en aquesta segona edició de l’Iberdrola Spain Màsters de Tennis de Taula, la seva classificació per les semifinals.

Sofia Zhang va ser tercera de grup després de perdre molt ajustadament per 3-2 contra la brasilera Bruna Takahashi, mentre que Charlotte Carey va ser 4a en perdre molt ajustadament, per 3-2, contra l’altra semifinalista, la romanesa Andrea Dragoman.

Un cop decidida la classificació, en el darrer partit del grup es van enfrontar Zhang contra Carey, amb victòria de la primera per 3-1.

El sorteig no va afavorir gens a les dues jugadores del Girbau Vic que van coincidir en el mateix grup 1 al costat de dues de les gran favorites, Takahashi i Dragoman.

Les semifinals enfrontaran a les dues brasileres, Bruna Takahashi i Caroline Kumahara i Andrea Dragoman contra la sèrbia, Marija Galonja.

Resultats i classificacions:  https://www.rfetm.es/documents/descargas/IBERDROLA_Spain_Masters2020-11.pdf

Adjuntem fotografia, cedida per la RFETM, de les dues jugadores del Girbau Vic abans del seu enfrontament.


 

29 nov 2020
Enric Roca (President Vic TT) amb Clàudia Bayés, gerent de Bayés Esport

ACORD ENTRE BAYÉS ESPORT I VIC TENNIS TAULA

Coincidint amb la participació del Girbau Vic TT a la European Champions League Women, el Vic Tennis Taula ha arribat a un acord de col·laboració i patrocini amb Bayés Esport.

Els dos representants de Bayés Esport i del Vic T.T., Clàudia Bayés, gerent del centre mèdic i Enric Roca, president de l’entitat, es mostraven molt satisfets per aquest conveni.

Per una entitat que porta més de 30 anys competint a nivell internacional, és molt important comptar amb el suport d’un centre mèdic de referència en medicina esportiva. estem molt il·lusionats amb aquesta incorporació, manifestava Roca. Per la seva banda, Clàudia Bayés va constatar que ja estant col·laborant amb diferents entitats esportives d’Osona vetllant perquè el rendiment de tots els esportistes, des dels d'elit fins els aficionats, vagin acompanyats de la salut.

29 nov 2020
Girbaiu TT SUF-DHF

ELS PARTITS DEL GIRBAU VIC TT A LA CHAMPIONS, ES PODRAN SEGUIR EN DIRECTE PER ETTU TV

Demà dilluns, 30 de novembre, les quatre jugadores del Girbau Vic TT amb la PCR negativa, Gabriela Feher que farà funcions també de tècnica, Sofia Zhang, Charlotte Carey i Noa Muñoz Vila, sortiran de l’aeroport de Barcelona fins a Viena des d’on es desplaçaran a la ciutat austríaca de Linz. La jove Sílvia Coll Solà no podrà estar amb l’equip ja que participarà en el Top estatal, juntament amb Irina Gimeno Font, a Torrejon de Ardoz. 

La competició se celebrarà del 3 al 8 de desembre en el complex Sportpark Lissfeld de Linz (Àustria).

Els partits del Girbau Vic TT es podran seguir en directe i en obert per la Televisió de la European Table Tennis Union (ETTU). En els millors equips del continent, participants en aquesta Champions, hi juguen destacades jugadores asiàtiques, de manera que la competició es preveu tindrà un important seguiment internacional.

02 des 2020
SORTEIG CHAMPIONS 2020

RIVALS MOLT DIFÍCILS PEL GIRBAU VIC TT A LA CHAMPIONS

El Girbau Vic TT ha quedat enquadrat en el grup B en el sorteig de la Eurpean Champions League Women de Tennis de Taula. S’haurà d’enfrontar amb 2 dels 4 màxims favorits al triomf final, contra l’equip amfitrió, Linz AG Froschberg i contra el potent equip francès, Mezt TT, l’altra rival al grup serà també un conjunt molt fort, SH-ITB Budaörs Sport Club.

Tots els partits es podran seguir en directe per la ETTU TV.

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=ca&prev=search&pto=aue&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&u=https://www.ettu.tv/en-int/page/home-ettu&usg=ALkJrhhtpi8s2Y2m4KP0kcQS1rEH8O8thw


 

02 des 2020
Equip Girbau Vic TT a Linz

HORARIS PARTITS GIRBAU VIC TT A LA CHAMPIONS

En directe per ETTU TV (Link adjunt)
Dimecres, 3 desembre a les 15h.  LINZ (Àustria) - GIRBAU VIC TT
Dijous, 4  desembre a les 10h.   BUDAORSI (Hongria) - GIRBAU VIC TT
Divendres, 5 desembre a les 12:30 h.  METZ TT (França) - GIRBAU VIC TT

https://www.edreams.es/travel/?locale=es_ES#/results/type=R;buyPath=1003;from=BCN;to=VIE;dep=2020-11-30;adults=1;children=0;infants=0;internalSearch=false;collectionmethod=false;ret=2020-12-07

  

03 des 2020
GIRBAU VIC TT - LINZ AG. Font L'Esportiu de Catalunya

DERROTA DEL GIRBAU VIC CONTRA L'ANFITRIÓ, LINZ AG, 3-0

Girbau-Vic TT ESP - Linz AG Froschberg AUT 0: 3

Sofia-Xuan ZHANG - Bernadette SZöCS 1: 3 (5:11, 4:11, 11: 8, 7:11)

Charlotte CAREY - Margarita PESOTSKA 0: 3 (4:11, 9:11, 7:11)

Gabriela FEHER - LIU Jia 0: 3 (8:11, 6:11, 9:11)

 

Els amfitrions, Linz AG Froschberg, no van mostrar pietat contra Girbau-Vic TT espanyol. Una nova incorporació al club en aquesta temporada , Bernadette SZöCS de Romania va superar Sofia-Xuan ZHANG per donar al seu club un inici de somni. Tot i que va enfrontar-se a la pressió i va perdre el tercer partit, SZöCS va aguantar fortament la fase final del partit.

 

Margarita PESOTSKA també va tenir un inici furiós, però Charlotte CAREY va demostrar més en el segon partit. Això no va ser suficient per frenar el progrés dels jugadors d'Ucraïna.

 

L'experient LIU Jia va saber actuar i va conduir el duel cap al final amb segureta

04 des 2020
Sílvia Coll i Irina Gimeno amb Miquel Ramos

SÍLVIA COLL I IRINA GIMENO, DEL GIRBAU VIC TT, AL TOP ESTATAL

Les jugadores del Girbau Vic TT, Sílvia Coll Solà i Irina Gimeno Font, seran aquest dissabte a Torrejón de Ardoz (Madrid), acompanyades pel seu entrenador, Miquel Ramos, per disputar el Top estatal de Joves 2020, en la categoria infantil i benjamí, respectivament.

La competició se celebrarà, els dies 6 i 7 de desembre, en format bombolla sanitària i acollirà només a les 8 millors jugadores de l’estat, en cadascuna d’aquestes dues categories.

En infantil també hi serà la vigatana Raquel Larrubia, que juga amb els 8 de La Garriga.

 

Vic Tennis Taula
Pavelló Municipal d'Esports de Vic "Castell d'en Planes"
Ctra. de Gurb, nº 1 08500 VIC (Barcelona)
Avís legal