SUF i DHF Superidvisiió i Divisió d'Honor Estatal Temporada 2018-19SUF Superdivisió estatal femenina 2018-19ESCOLA GIRBAU VIC TT 2018-19 Equips de joves amb entrenadors i esparringsEquips estatals masculins PDM i TDM Equips de 1a i 3a divisió estatal del Girbau Vic TTEquip Infantil Masculí Infantil 2018-19Equips benjamins 2018-19 BenjaminsEquips Benjamí i aleví 2018-19 Benjamines i alevinesDivisió d'Honor estatal i SUF Noa Muñoz VilaSUF Zhipei WangSuperdivisió estatal Ana García MonteroPrimera divisió estatal Sergi Molist PalomeraSuperdivisió estatal Clàudia Caymel RomeroPrimera divisió estatal Jordi Carceller VallsDivisió d'Honor estatal i SUF Nerea García MorenoPrimera divisió masculina Carles Bover RabionetPrimera divisió masculina Miquel Ramos BrosDivisió d'honor femenina Sílvia Coll SolàDivisió d'honor femenina Raquel Larrubia Nabau

SUF i DHF

Superidvisiió i Divisió d'Honor Estatal Temporada 2018-19

SUF

Superdivisió estatal femenina 2018-19

ESCOLA GIRBAU VIC TT 2018-19

Equips de joves amb entrenadors i esparrings

Equips estatals masculins PDM i TDM

Equips de 1a i 3a divisió estatal del Girbau Vic TT

Equip Infantil Masculí

Infantil 2018-19

Equips benjamins 2018-19

Benjamins

Equips Benjamí i aleví 2018-19

Benjamines i alevines

Divisió d'Honor estatal i SUF

Noa Muñoz Vila

SUF

Zhipei Wang

Superdivisió estatal

Ana García Montero

Primera divisió estatal

Sergi Molist Palomera

Superdivisió estatal

Clàudia Caymel Romero

Primera divisió estatal

Jordi Carceller Valls

Divisió d'Honor estatal i SUF

Nerea García Moreno

Primera divisió masculina

Carles Bover Rabionet

Primera divisió masculina

Miquel Ramos Bros

Divisió d'honor femenina

Sílvia Coll Solà

Divisió d'honor femenina

Raquel Larrubia Nabau

Actualitat

12 jul 2019
Presentació de Sofia Zhang

PARTICIPANTS DEL CAMPUS D'ESTIU AMB SOFIA ZHANG

El responsable del Girbau Vic TT de superdivisió estatal, Salvador Serra, ha presentat la nova jugadora del primer equip femení, acompanyada per alguns dels participants en el Campus d'Estiu que dirigeixen Noa Múñoz, Miquel Ramos i Sergi Molist.

12 jul 2019
Sofia i el campanar de la Catedral de Vic

SOFIA ZHANG, A ZONA HISTÒRICA DE LA CIUTAT DE VIC

Després de ser presentada al local de joc del Vic TT, Sofia Zhang ha realitzat una visita a la zona història de la ciutat de Vic. En la fotografia, Sofia, amb el campanar de la Catedral de Vic al fons.

11 jul 2019
Gabriella Feher

GABRIELA FEHER, S’INCORPORA AL GIRBAU VIC TT

La jugadora sèrbia  Gabriela Feher  “Gabi”,  que des del 2007 que és a Catalunya, serà una de les noves jugadores  del primer equip del Girbau Vic TT.
 
A més de jugar a la superdivisió i competició europea de clubs, col·laborarà també en la formació de les joves promeses de l’entitat vigatana.  Gabi  és una persona molt compromesa amb el tennis de taula i ja coneix als esportistes del Girbau Vic TT que han participat en els darrers anys, en les concentracions al CAR de Sant Cugat, organitzades per la FCTT, amb qui també col·labora.

12 jul 2019
Sofia Zhang amb les samarretes del Girbau Vic TT

SOFIA ZHANG, PRESENTADA COM A NOVA JUGADORA DEL GIRBAU VIC TT

 Avui el Girbau Vic TT ha presentat, Sofia Zhang, com a nova jugadora de l’equip que participarà a la Lliga Iberdrola i a la “Champions” de Tennis de Taula.
Sofia, amb només 19 anys, és l'actual campiona absoluta d'Espanya i tot i essent d'origen xinès va néixer a Cartagena i des de els 5 anys, ha viscut a Girona. Va jugar, primer, en el Foment Deportiu Cassanenc i posteriorment en el CTT Calella, al costat de Gabriella Feher, que també ha fitxat pel conjunt osonenc.
 

19 ago 2019
34 OPEN DE VIC - XV ADAPTAT

REVISTA OPEN DE VIC 2019

EN AQUEST APARTAT, HI TROBAREU LA REVISTA DE L'OPEN DE VIC
 
A INSCRIPCIONS DE L'APARTAT OPEN INTERNACIONAL D'AQUESTA WEB, HI HA PUBLICADA LA RELACIÓ DE PARTICIPANTS AL 34 OPEN INTERNACIONAL DE VIC - XV ADAPTAT Gran Premi Diputació de Barcelona. Veure Llista.


 

08 set 2019
ORSOLYA FEHER, subcampiona Open de Vic 2019. Foto David Fajula

ORSOLYA FEHER i DIOGO PINHO, subcampions del 34 Open Internacional ciutat de Vic - Gran Premi Diputació de Barcelona

Adjuntem document PDF, amb el Qudre d’honor de les 7 proves A i de les 7 proves B.
http://stock.davidfajula.com/-/galleries/open-vic-tt-2019  Galeria amb 200 fotografies, realitzades per David Fajula.

08 set 2019
Joaquim Azcón, ha recollit el premi de la ma de Joan Arnau (President FCTT). Foto David Fajula

JOAQUIM AZCON (CTT Cardedeu), campió de l'Open Adaptat de Vic 2019

JOQUIM AZCON del CTT Cardedeu, ha renovat el títol aconseguit la passada edició, en aquesta ocasió contra Ramón Lacambra del CTT Sant Quintí de Mediona.
 
 

09 set 2019
EDGAR VENEGAS, amb JORDI PRAT, president d'honor de la FCTT

EDGAR VENEGAS, GIRBAU VIC TT, SUBCAMPIÓ DE L'OPEN CATALÀ

A més de les proves absolutes i adaptada, s’ha disputat també l’Open català masculí i diferents proves de joves. En el català masculí sènior, el campió ha sigut, Manel Suñé, del CTT Olesa i el subcampió, el jove jugador de la pedrera del Girbau Vic TT, Edgar Venegas, que essent juvenil de 1r any, s’ha plantat a la final, protagonitzant una gran actuació.
 

09 set 2019
IRINA GIMENO amb TITI ROCA , regidor d'esports Ajuntament de Vic

IRINA GIMENO, DEL GIRBAU VIC TT, CAMPIONA ALEVÍ DE L'OPEN DE VIC 201I9

La jove jugadora de l'Escola del Girbau Vic TT, essent encara benjamí, s'ha proclamat campió aleví. En una disputada final s'ha imposat a l’andorrana Salomé Lepont, del CTT Valls del Nord d’Ordino

10 set 2019
DISTINGITS en el 34 Open Internacional de Vic.

DISTINCIONS DEL COMITÈ ORGANITZADOR OPEN DE VIC AL, col·lectiu arbitral, CTT Badalona (premi participació), Antonio Álvarez i David Fajula (fotògrafs Open de Vic)

El Comitè organitzador de l'Open de Vic 2019, va distingir al col·lectiu arbitral, per la seva important tasca i a Antonio Álvarez i David Fajula, autors de destacades fotografies de tennis taula. També va lliurar, per 3r any consecutiu, el premi a la participació al CTT Badalona.

10 set 2019
FOTO PREMIATS 34 OPEN DE VIC

PREMIATS 34 OPEN INTERNACIONAL DE VIC - GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Fotografia dels Premiats en el 34 OPEN INTERNACIONAL DE VIC - GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA, amb Antoni Reig (Director del Consell Català de l'Esport), Titi Roca (Regidor d'Esports Ajuntament de Vic), Jordi Prat (President d'Honor de la FCTT), Joan Arnau (President de la FCTT), Enric Vall (Vice-President FCTT) i Enric Roca (President Vic TT).

Vic Tennis Taula
Pavelló Municipal d'Esports de Vic "Castell d'en Planes"
Ctra. de Gurb, nº 1 08500 VIC (Barcelona)
Avís legal